Hemsidor

Behöver du hjälp med att göra en ny hemsida eller förändra din gamla så kan jag hjälpa till.

Antingen genom att stötta dig som företagare i processen som det innebär att skapa en hemsida själv eller hos en byrå.

Jag kan också skapa hemsidan åt dig så att du får en hemsida att utgå från där du sedan själv gör dina förändringar allt eftersom din verksamhet utvecklas.

Alla hemsidor som jag är inblandad i bygger på att hemsidan skall leva, därför är mitt arbete inte avslutat när hemsidan är publicerad och du som kund tar över arbetet. Istället så är jag med i några månader med råd och tips för att din hemsida skall fungera på det sätt som du önskar. Givetvis så kan man köpa till den typen av stöd för en längre period som så önskas, ett övervakningsavtal.

Alla hemsidor som jag gör är mobilanpassade, att göra något annat idag med tanke på trafiken från alla smartphones är i mitt tycke direkt olämpligt.

Om du inte har någon hemsida idag så kan jag erbjuda hosting med e-post och domänadress.

Joomla

Jag arbetar i flera olika så kallade CMS (Content Management Systems) ett av dem heter Joomla.

Joomla är ett av de största CMS som finns i världen idag och erbjuder en enkel miljö för den som bygger hemsidan samtidigt som det är mycket tekniskt kompetent när det gäller anpassningar och utökningar av funktionalitet.

Den största fördelen som jag ser det är att det går att förändra utseendet i Joomla samtidigt som dessa förändringar inte förstörs vid uppgradering till en ny version.

WordPress

Jag arbetar också med WordPress som CMS och då gärna ihop med Elementor som verktyg för design.

En kombination som ger snabba och smidiga hemsidor både för dator och mobilt tittande.

Elementor erbjuder en otrolig frihet för din önskade design utan att du behöver vara duktig på att skriva kod själv, detta gör att du som kund enkelt kan fortsätta med uppdateringarna av din hemsida.

Övervakningsavtal

Idag så sker det försök till intrång av olika slag på hemsidor hela tiden. Det är viktigt att man skyddar sig både mot intrång och genom att ha backup på en fungerande version av sin hemsida.

På de hemsidor som har övervakningsavtal så sker t ex backup regelbundet som sparas på en annan plats än hemsidan. För en statisk hemsida brukar en gång per vecka vara lagom för webshop så minst en gång per dag.

Samtidigt är det bra att kontrollera hur intrångsförsöken ser ut med hjälp av en egen lite brandvägg på hemsidan.

Genom rätt backup och övervakning så kan vi se till att din hemsida inte drabbas av konstigheter som gör att den riskerar att rankas sämre i Google.

Priser

Att ange ett fast pris för att göra en hemsida är svårt. En enkel sida med statisk information går snabbt att ta fram och mer komplexa sidor där en grafisk profil skall följas exakt kan ibland ta längre tid. Dock är det så att om textinnehåll och grafiska önskemål finns så är arbetet med att realisera detta inte så omfattande.

Skicka en fråga där du beskriver vad du vill så får du tillbaka ett prisförslag från mig, eller varför inte slå en signal alla är välkomna.