Hemsida

Behöver du hjälp med att göra en ny hemsida eller förändra din gamla så kan jag hjälpa till.

Antingen genom att stötta dig som företagare i processen som det innebär att skapa en själv eller hos en byrå och då vara teknisk rådgivare.

Jag kan också skapa hemsidan åt dig så att du får något att utgå från där du sedan själv gör dina förändringar allt eftersom din verksamhet utvecklas.

Alla hemsidor som jag är inblandad i bygger på att hemsidan skall leva, därför är mitt arbete inte avslutat när hemsidan är publicerad och du som kund tar över arbetet. Istället så är jag med i några månader med råd och tips för att just din sida skall fungera på det sätt som du önskar. Givetvis så kan man köpa till den typen av stöd för en längre period som så önskas, ett övervakningsavtal.

Alla hemsidor som jag gör är mobilanpassade, att göra något annat idag med tanke på trafiken från alla smartphones är i mitt tycke direkt olämpligt.

Via partners kan jag också erbjuda hosting med e-post och domänadress med bra prestanda.

Hemsida vi gör flera olika varianter som du kan se på den här bilden.

WordPress

Jag arbetar i första hand idag med WordPress i kombination med Elementor. Ett verktyg som ger full designfrihet och samtidigt gör det enkelt för dig att själva göra uppdateringar i framtiden.

WordPress och Elementor ger snabba och smidiga hemsidor som fungerar för både dator och mobilt tittande, något som idag är en förutsättning med tanke på våra mobilers användningsområde.

Ett annat verktyg som jag arbetat med är Joomla. Joomla är ett av de största CMS som finns i världen idag och erbjuder en enkel miljö för den som bygger hemsidan samtidigt som det är mycket tekniskt kompetent när det gäller anpassningar och utökningar av funktionalitet.

Övervakningsavtal

Idag så sker det försök till intrång av olika slag på hemsidor hela tiden. Det är viktigt att man skyddar sig både mot intrång och genom att ha backup på en fungerande version av sin hemsida.

På de hemsidor som har övervakningsavtal så sker t ex backup regelbundet som sparas på en annan plats än hemsidan. För en statisk hemsida brukar en gång per vecka vara lagom för webshop så minst en gång per dag.

Samtidigt är det bra att kontrollera hur intrångsförsöken ser ut med hjälp av en egen lite brandvägg på hemsidan.

Genom rätt backup och övervakning så kan vi se till att din hemsida inte drabbas av konstigheter som gör att den riskerar att rankas sämre i Google.

Priser

Att ange ett fast pris för att göra en hemsida är svårt. En enkel sida med statisk information går snabbt att ta fram och mer komplexa sidor där en grafisk profil skall följas exakt kan ibland ta längre tid. Dock är det så att om textinnehåll och grafiska önskemål finns så är arbetet med att realisera detta inte så omfattande.

Skicka en fråga där du beskriver vad du vill så får du tillbaka ett prisförslag från mig, eller varför inte slå en signal alla är välkomna.