Webshop Heminredning och Återbruk

Webshop Heminredning och Återbruk

Webshop för Heminredning och Återbruk, gjord för en butik i Uddevalla som säljer design och inredning för hemmet bland annat en hel del egna produkter tillverkade av återanvända prylar. Webshopen är gjord med WooCommerce och WordPress som huvudkomponenter. Koppling mot befintligt kassasystem, Zettle, så att lagerstatus alltid skall vara korrekt oavsett om varan säljs i butik eller på web, detta är en nödvändighet då många artiklar finns i enstaka exemplar. Koppling mot Klarna för en smidig köpupplevelse för kunden.

För att på ett smidigare sätt uppdatera produktinformation så används SmartManager. Kopplingar också gjorda så att man får en koppling från instagram direkt in på rätt produkt i webshopen. För frakt används Fraktjakts modul.

www.radesign.nu