Kontakt och kursinformation

Den här hemsidan visar kontakt och kursinformation för Pajens Produkter & Tjänster AB. Här ville man på ett enkelt sätt kunna visa vilka kurser man erbjuder och även att ge sina kunder möjlighet att på ett enkelt sätt anmäla sig. Hemsidan är byggd i WordPress med Elementor som verktyg. Och för att automatisera backup och kontroll så används verktyg från Akeeba. 

Här hade Pajens Produkter och Tjänster sedan tidigare ett kalkylark med kommande kurser så det är gjort en anpassning i Excel för att per automatik flytta över informationen från Excel till html som man publicerar på hemsidan. Varje kurs kan innehålla en unik länk för anmälan när det systemet byggs ut i framtiden.

Här hade min kund också ett önskemål att alla som tittar på hemsidan skulle kunna skriva ut en kursbeskrivning på ett smidigt sätt på ett enkelt A4, detta är genomför med de ikoner för PDF och Printer som finns på varje sida.

www.pajens.se